Det lilla extra

Vilken stil du i grund och botten än har och trivs med mår denna nästan alltid bättre av att försöka implementera åtminstone ett plagg eller en accessoar som gör att den framhävs ytterligare. Det handlar egentligen bara om att lägga ner lite mer tankekraft bakom din outfit för att på så vis nå nya toppar. Mode är verkligen inte något som är lätt att hålla stenkoll på. Precis som inom många andra professioner och intressen krävs det även inom modevärlden att du har ett stort engagemang men även en känsla för kläder och stilar i allmänhet, för att ärligt kunna medge att du är uppdaterad och vet vad du talar om.

Vad som passar dig

Det positiva som privatperson är att du inte måste hålla ett övergripande öga över hela modevärlden eller ens ett område. Det räcker faktiskt med att veta vad du gillar och vad som passar på dig, och att sedan i vis mån hålla sig flytande rent informationsmässigt inom just detta för att lyckas ganska väl med sina egna klädval.

Håll dig uppdaterad

Ibland slår dock latsidan till och beroende på om det just då sker stora skiftningar i trenderna, är det minst lika lätt att komma på efterkälken. Om du ändå faktiskt håller dig relativt regelbundet uppdaterad finns ytterligare något man kan göra för att sticka ut lite extra från mängden och då menar vi uppenbart på ett bra sätt.

Ett steg längre

Vi talar om att ta det extra lilla steg som krävs för att elevera till nästa nivå när det kommer till ditt sätt att klä dig, men där ansträngningen är långt ifrån linjär med slutresultatet. Att hitta något specifikt där du kan blanda in mer färg, form, eller attityd, kommer säkerligen göra succé både i dina egna ögon och människor runt om. Allt du behöver är lite fantasi och det mod som krävs för att våga mixa in det lilla extra.