3 trendiga plagg i vinter

Vintern är här och snön börjar pryda den kalla backen. Nu gäller det att ta fram vinterns modeplagg att pryda sig med. Här kommer några snabba tips på vad som är extra trendigt i vinter.

Stickat

Alla har nog märkt att stickat är något som är väldigt trendigt i vinter. Här är det stora och varma tröjor och koftor som gäller, gärna i over-size modell. Blanda gärna upp de stickade plaggen mot en skir blus under eller ett par byxor i läderimitation. Jobba med kontraster!

Läder

Ett annat material som står sig stark från förra vinter säsongen är läder. Läder är fortfarande riktigt hett och här kan man antingen köra all in med en hel outfit i läder eller blanda upp det mot andra material och plagg. Läder ger en väldigt intressant look och läderplagg skapar en snygg kontrast mot mer skira och mjuka material och plagg.

Päls

Ett annat plagg som kommit stort i höst är pälsen. Päls har inte på många år varit så trendigt som just idag. Här funkar det både med en stor snygg pälskappa som en snygg pälsväst att bära på en snygg tröja eller blus. Vill du inte bära en äkta päls finns det idag många plagg i fuskpäls som är lika snygga de.

Dessa 3 trendplagg är helt rätt i vinter. Tar du in dem i din garderob kan du matcha upp dem med många plagg sedan tidigare och skapa en helt ny och trendig look. Ett tips är också att använd dem tillsammans. En snygg stickad tröja med en pälsväst över till ett par snygga läderbyxor, riktigt snyggt!