Alla hjärtans dag – presentdags!

Alla hjärtans dag ligger runt hörnet. Vi svenskar har inte firar den här högtiden så länge men precis som med Halloween har vi assimilerat den in i vår kultur. Inte för att vi tror på något helgon eller vill skydda oss från de döda. För att man får presenter och godis, så klart!

Vi vill också påpeka att har man ingen att fira Alla hjärtans dag med, tycker vi att man ska unna sig en present ändå. Och den är ju ännu lättare att köpa för du vet ju precis vad du vill ha!

Smycken

En klassisk present som förtjänar en plats i vår presenttipsartikel. Förhoppningsvis har hon redan pekat ut någonting hon vill ha eller tyckte var fint. Annars får du rota runt i hennes smyckeslåda och se vilken typ av smycken hon gillar. De flesta brukar gilla antingen silver eller guld mest, och har en favoritaccessoar såsom halsband eller ringar.

Underkläder

Här har du chansen att köpa ett set som du skulle vilja se henne bära. Hon kanske bara bär dem en gång för din skull, men då har det ändå varit värt det. Eller så köper du något som du vet att hon skulle gilla. Här lönar det också att kika på vad hon redan äger. Kolla vilken storlek hon har men kom ihåg att storlekar kan skilja ganska mycket från butik till butik, speciellt när det kommer till BH: n. Ett sätt är att mäta omkretsen på BH och utgå från det måttet när du shoppar.

Bio

Ännu en klassiker som fungerar väldigt bra i det här sammanhanget. Bjud ut henne på middag och avsluta med en film du vet att hon vill se. I mörkret är mysigt att hålla handen och dela några pussar. Den kanske inte faller i allas smak men många väljer nog Alla hjärtans dag som den perfekta dagen att gå och se Fifty Shades of Grey.

Saker kopplade till hennes favorithobby

Bevisa att du känner henne och vet vad hon gillar. Köp presenter som hon kan använda när hon utöver sin favorithobby. Är hon en bokslukerska kan du köpa fina bokmärken och ett presentkort på en bokbutik. Eller hon kanske gillar att måla? Nya färger och en duk kommer väl till hands. Det finns alltid något som hon saknar eller behöver. Det gäller bara att tänka efter.