Hitta vinterjackan

Vintern närmar sig snabbt och med den kommer oundvikligen kylan. De flesta av oss här i vårt kalla nordliga land har nog behövt dra på oss ett par extra lager, och det dröjer inte länge förrän man måste rota fram vinterkläderna ur förrådet igen. Och kanske är många av dessa plagg också nötta eller urvuxna, och måste införskaffas på nytt?

Nya vinterkläder innebär ännu en dyr utgift under vinterhalvåret, utöver julen. Det blir en ansenlig summa, särskilt om man har familj – en stor investering, helt enkelt. Och som vid varje större utgift är det klokt att söka de billigaste priserna. På nätet kan du göra riktiga klipp.

Idag är barn mer modemedvetna än någonsin. Reklamindustrin vänder sig mer och mer emot barn och ungdomar och då särskilt på nätet, där vi alla, framför allt den yngre delen av befolkningen, spenderar allt mer tid.

Detta blir ett allt större problem för dagens föräldrar, skriver DN Ekonomi, särskilt om ekonomin är knaper. Ett varmt tips till föräldrar som har svårt att få ihop det med julklappsinköp och inhandling av nödvändiga vinterkläder är att försöka dra nytta av extrapriser och rea. Och om barnen nu nödvändigtvis vill ha märkeskläder, gå till en butik som säljer dem billigt. Det finns många tusenlappar att spara här för den som anstränger sig.