Skinn och läderprodukternas underbara värld

Det är många som älskar lukten och känslan av läder, detta material som i årtusenden har skyddat oss från kyla och skada. Idag är det ett material som direkt signalerar kvalitet och stil när det är del av en produkt.

Väskor

Detta kan för många vara den finaste lädervaran man kan köpa då den på grund av sina stora läderstycken ofta kan kosta en lite större summa. Under årens lopp kan den investeringen sluta i att vara en besparing, en väldesignad läderväska av rätt lädertyp kan utan problem hålla i en livstid och inget material åldras lika vackert som skinn. Medan tyg med tiden blir tunt, fult och noppigt så bygger läder bara på sig en vacker patina.

Urvalet är dessutom gigantiskt, det finns lädervarianter av så gott som alla typer av väskor. Besök en väskbutik på nätet så kan du se hur stort utbud det faktiskt finns, på rätt ställen behöver det inte ens kosta så mycket mer än motsvarande tygväska.

Handskar

Nu när vintern börjar närma sig så blir det även mer och mer aktuellt med något som håller händerna varma och vad kan vara mer passande än skinnhandskar? Som ett komplement till det relativt vattenavvisande skinnet kan man dessutom välja ett par med ullfoder vilket höjer kvalitetskänslan ännu ett steg.

Plånböcker

Bland de produkter som snabbast kan få en fin patina är plånboken fortfarande kung. Då de ofta flera gånger per dag åker in och ut ur fickan och hanteras av dina händer blir den snabbt bokstavligt talat färgad av sin verklighet. Även här är variation stor och du som kund har möjligheten att välja den typ av produkt som passar dig, oavsett vad du är intresserad av för färg eller form.