Smart shopping

Är du som vi och älskar att shoppa kläder? Du kanske du också har nytta av de här råden och tipsen som vi samlat på oss, och lärt oss, under våra år som shoppingfantaster!

 

Jämföra priser

 

Handlar du lite mer exklusiva märken och inte bara på H&M så är det här ett tips som kan spara dig tusenlappar om året. När du har hittat en vacker tröja eller fantastisk jacka så är det bara att surfa ut på nätet och se om du kan hitta den billigare någon annanstans. Är det ett märke som inte är bundet till en butik är chansen stor att en internetbutik har samma klädesplagg men till ett förmånligare pris. Du kan stå direkt i butiken och jämföra i mobilen, för att vara säker på att ingen annan köper det perfekta plagget medan du letar.

 

 

REA är kul men dyrt

 

Att handla på rea ger samma känsla som om man fått någonting gratis, som om man har fuskat. Tyvärr är det sällan man hittar jättesnygga och perfekta plagg på rean. Kläderna som var med i senaste kollektionen hamnar sällan på rea. Istället vill butikerna bli av med överskottslager från tidigare kollektioner och säljer iväg dessa kläder. Därför kan rean istället vara onödigt dyr eftersom du köper plaggen för att de är billiga, inte nödvändigtvis för att du verkligen vill ha dem. Tänk efter två gånger innan du köper ett rea-plagg.

 

Rabattkoder

 

Nätet kryllar av platser där man kan hitta saker billigare. Erbjudande och rabattkoder finns i drivor, så länge man vet vart man ska leta. När det kliar i shoppingnerven kan du gå ut på nätet och besöka en sajt som berättar om andra sajters erbjudanden. Styr din shopping redan från början. Har en butik ett lockande erbjudande kan du titta in och leta efter kläder där. Genom att bara shoppa när man har några erbjudanden att nyttja kan man spara tillräckligt mycket för att kunna köpa sig några extra par byxor!