Snygg under hösten

 

Höstens mode rullade igång för några veckor sedan. Om du har lyckats undvikit vad som finns i skyltfönstret och på nättidningarna, kan vi berätta om plaggen som är hetast just nu. 

Först ska vi dock ta en sekund att prata om det lilla extra. Vi har skrivit om det tidigare och handlar i grund och botten om hur du kombinerar dina plagg och accessoarer. Tänk på att alltid köpa det du tycker är snyggast och som passar dig, annars är mode inte roligt. Och med sina kombinationer kan man skapa sin egen stil.

Indianska mönster

Stora ponchos, tjocka tyger och naturfärger är helt i mode. Och det ska vara indianska mönster eller grafiska mönster.

Mocka och läder

Leggings i mockalika tyger och läder är tillbaka och ännu skönare. De främsta färgerna är svart och brunt men hittar du ett par röda eller orange, är det lika inne i höst.

Utsvängda byxor

Hipsters är tillbaka. Vi har inte sett dem på marknaden sedan sent 90-tal, men det verkar vara på ingång igen. Och inte bara utsvängda leggings är på modet, vanliga byxor har också blivit vida och för tankarna till 70-talet.

Pråligt

Om man inte gillar naturfärgerna och fransar, kan man istället välja det lite mer pråliga. Speciellt när det kommer till väskor och smycken får man gärna ha lite extra pråliga saker. Det ska vara flera färger och material, kombinerat med glitter och stenar.