Vårda skägget

Som allt annat i modevärlden går även skägget genom olika trender mellan åren. Från att vara inne att i princip vara helt renrakad, till att hålla ett kort och jämt skäggstubb, eller som nu, där skäggen återigen frodas och gärna får ta plats i våra ansikten, dock inte utan omvårdnad.

 

En riktigt snyggt skägg kräver att du tar hand om det. För att göra detta på bästa sätt krävs en rad olika artiklar som ligger till grund för utförandet. På sliqhaq.se finner du i stort sett allt som du skulle kunna tänkas behöva, vara sig det gäller rakhyvlar eller rakblad, rakknivar, medel som rakkräm eller aftershave. Du hittar även andra ansiktsvårdande produkter, något som kan vara ypperligt för att hålla huden fräsch efter till exempel en renrakning.

 

Ett extra stort och fint skägg är heller inget som man skaffar sig i en handvändning. Det krävs precis som när det kommer till att spara ut håret både tid och engagemang. Det finns dessutom stunder då skägget kommer se mindre snyggt ut tills det fått tid att växa till sig ordentligt och du ges möjlighet att forma det.

 

Det som sagt är inne nu är lite längre skägg och gärna utmärkande mustascher. Överallt i nöjesliv och hos kända människor ser vi denna genomgående trend, någon vi på sidan anser är riktigt roligt. Vi män har historiskt sätt sett snett på varandra om vi ansträngt oss alldeles för mycket, ett stigma som tack och lov är på väg att försvinna.

 

En hårdför man som är både känd,  på tapeten och som har en fantastiskt snyggt skägg är ufc fightern Connor McGregor. Vissa hävdar till och med att skägget är en del i din image som gjort honom till en utav fightervärldens absolut kändaste karaktärer.