De bästa lösningarna för vackert hår

Alla drömmer om perfekt hår, oavsett vilken frisyr man trånar efter. Oavsett hur långt hår man vill ha så skall håret ha glans och volym. Nedan finner du några av de bästa och enklaste tipsen vi har hittat under våra resor på internet.

Löshår

Om man snabbt vill skaffa sig ett långt och vackert hår med härlig volym så finns det ingen lösning som är så bra som löshår. Löshår går att köpa med många olika typer av fästen samt i flera olika kvalitéer. Syntetiskt löshår brukar vara bäst om man vill nå någon speciell effekt som till exempel enstaka färgslingor för kvällen. Om man vill att löshåret skall se perfekt ut tillsammans med ditt eget så gäller det dock att satsa på äkta löshår av lite högre kvalité.

Vill man endast använda löshåret vid specifika tillfällen så är de olika clip-lösningarna oftast bäst. Om man varje morgon vill vakna upp med otroligt fylligt hår så är det dock någon av de permanenta lösningarna som gäller. Den enligt många bästa lösningen är keratin extensions, metoden som frisörer använder. Då smälter man på hårförlängningarna med vax för att få så bra och permanent fäste som möjligt. Oavsett vilken av alla metoder man väljer så får man en snabb väg till ett fylligt och vackert hår.

Dieten

Om man tittar mer långsiktigt så finns det även mycket man kan göra själv för att förbättra sin hårkvalité. För att håret skall må bra så krävs det nämligen en god diet. Det gäller att man äter en väldigt balanserad diet som innehåller alla de näringsämnet som kroppen och håret behöver. Håret behöver proteiner, mineraler och vitaminer för att må riktigt bra. I vissa fall kan det även vara bra att komplettera med kosttillskott.

Toppa håret ofta

Om man håller på att spara till längre hår så kan det kännas jobbigt att behöva gå till frisören och förlora en del av det. Sanningen är dock den korta längden man förlorar av att låta frisören toppa håret regelbundet innebär att man kraftigt minskar ner på många andra problem så som kluvna hårstrån och gör att håret är av högre kvalité när du väl når den längd du är ute efter.