Gravid mode

Många av oss ökar i vikt av att vara gravida och dessutom beskriver många det som att det är svårt att hitta snygga, stilrena och bekväma graviditets kläder. Och nog kan du hålla med om att det finns få tillfällen som man behöver det så mycket som när man är mitt uppe i en graviditet som gör en tung och ger en värk lite här och där.

Att vara gravid kan vara en stor påfrestning för kroppen och innebära mycket smärta om man har oturen att exempelvis drabbas av foglossningar eller dylikt. Har du stora problem med att röra på dig och stark smärta så är det viktigt att du söker vård för det på din vårdcentral så att du får tillgång till rätt vård och hjälp för att orka med dem nio månaderna som det faktiskt innebär att vara gravid.

På Graviditetskollen så kan du hitta hjälpmedel som stödbälten och andra ergonomiska produkter som kan underlätta under- och efter din graviditet. Där hittar du också mjuka och snygga kläder- och underkläder som ligger skönt mot huden. Bara för att du är gravid så ska du inte behöva klä dig i fula och bylsiga kläder, här hittar du nämligen också trendiga klänningar och bekväma byxor, tröjor och smycken som passar för alla tillfällen.

Starta dagen med att göra en väl behjälplig gravidyoga som passar alla oavsett storlek, stärk din kropp genom träning som är anpassad efter din nuvarande situation. En kropp i balans och harmoni är alltid en fördel oavsett graviditet eller ej. På youtube hittar du flera olika yoga instruerande videor som gör att du enkelt kan utöva yoga hemma i vardagsrummet, du behöver endast rulla ut din träningsmatta för att sitta på. Det är optimalt att starta dagen med yoga, gör det du också!