Nya piketröjor inför sommaren

Det är hög tid att fräscha upp garderoben inför sommarens alla tillställningar. Ett plagg som du borde investera i är ett gäng nya pikétröjor. De är som en blandning mellan en skjorta och T-shirt och går nämligen att använda till flera olika tillställningar och aktiviteter. Dess ursprung är från tennisen men används idag till vardags och fest.

En pikétröja till alla tillfällen

Pikétröjan är ett stilsäkert kort som går att använda till alla tillställningar under sommaren. Dessutom är den väldigt snygg och kan enkelt göra din outfit lite mer dressig.

Det går att använda till vardags, genom att kombinera ihop din pikétröja med ett par jeans eller shorts. Till sommarens fester kan du använda din pikétröja tillsammans med chinos eller kostymbyxor. Om du vill ha en mer dressad look kan du även ha en kavaj eller en cardigan över pikétröjan.

Det är även ett bra alternativ till sommarens utomhussporter. En enkel piké till golfrundan, på tennisbanan eller till padelmatchen. Det finns få plagg som du kan använda till så många olika tillfällen.

Pikén är även ett tidlöst plagg som vi inte ser kommer gå ur tiden någon gång snart. Så fira in sommaren och ledigheten med ett gäng nya pikétröjor. Här hittar du ett bra utbud på nätet.