Är din garderob redo för vintern?

Hösten må vara årstiden just nu, men inom kort kommer vintertiderna vara här. Och när det väl händer vill du ju inte vara sen med att förbereda garderoben för vintersäsongen. Så gör inventering hemma och titta extra noga på de följande punkterna.

Jackan

Vinterjackan är helt klart det viktigaste när det kommer till säsongsanpassade plagg och har du inte uppdaterat den på några säsonger kanske det är dags att göra det nu? Se då till att välja en jacka som fyller dina just dina behov. Tänk bara på att den inte behöver göra allt jobb själv när det kommer till att hålla ute kylan. En tunnare jacka men fler lager under den kan fortfarande göra ett riktigt bra jobb.

Skorna

Direkt efter jackan bör du ju prioritera skorna. Och medan många fortsätter att använda vanliga skor när vintern väl kommer, är det mycket skönare att ha ett par mer ordentliga skor när det kommer till att gå omkring i snö och slask.

Accessoarerna

Sist men inte mist gäller det ju att ha de rätta vinteraccessoarerna. Mössa och handskar är alltid en bra start och kommer vara något som varje garderob behöver. Och självklart bör du avrunda detta med en riktigt fluffig och härlig halsduk. Ett par solglasögon kan också vara skönt att ha när solen ligger på snön väldigt hårt.