Snygga accessoarer

 

Accessoarernas betydelse för våra stilar och varierande outfits kommer nog aldrig att förändras. Det spelar ingen roll vilken klädstil du gillar eller vilket årtionde det är, accessoarer har alltid funnits med på något sätt antingen som slips, halsband eller en snygg hatt. 

 

Klassiska accessoarer

 

Likväl som det finns klassiska klädesplagg som exempelvis jeans i alla variationer, som byxor, skjorta, väst eller jacka så är många av våra accessoarer tidlösa. De förändras lite eftersom men själva grundprodukten behåller sin status. Halsband, armband eller örhängen förstärker alltid intrycket av en prydlig eller tuff klädsel likväl en stilren hatt. Även om hatten inte används riktigt i samma utsträckning idag som tidigare så finns det fortfarande tillfällen då den passar in och visst är det stiligt med kavaj, ytterrock och hatt på mannen eller en vacker klänning med någon form av huvudbonad till.

 

Accessoarernas betydelse

 

Accessoarer har i alla tider funnits för att förstärka intrycket av den outfit man valt för dagen och långt tillbaka var det också en statussymbol. Då var det bara folk med hög status som bar slips och smycken som utstrålade rikedom. Idag finns det så många olika variationer av slipsar, flugor, smycken och väskor i varierande färger och former att det passar oss alla oavsett om det är märken från stora designers eller budgetvarianter.